Huizenplan
Image default
Sanitair

Een goede toiletverhoger kopen

Een toiletverhoger kopen: Waar moet u op letten?

Wilt u een goede toiletverhoger kopen? Welke type is voor u geschikt?

Met een toiletverhoger, kunt u waar dan ook gebruik maken van het toilet. Of u nu thuis bent, bij vrienden of wanneer u gebruikt maakt van een openbaar toilet. Wilt u een toiletverhoger kopen, omdat u een (tijdelijk) slechte mobiliteit hebt? Er zijn diverse opties beschikbaar. Te allen tijde staan veiligheid en hygiëne hoog in het vaandel.

U kunt kiezen uit bijvoorbeeld:

–          Een eenvoudige verhoger, zonder bevestiging

–          Toiletverhoger met opklapbare armleuning

–          Toiletzitting ‘Big John’, voor de wat zwaardere mens

–          Vrijstaande toiletverhoger, ook te gebruiken als douchezitje

–          Opvouwbare toiletsteun, om makkelijk te plaatsen en weer op te bergen

Dit zijn nog maar een aantal van de varianten die er mogelijk zijn.

Waar kunt u een toiletverhoger kopen?

Voor ieder probleem bestaat er wel een geschikte oplossing. Een toiletverhoger kopen is afhankelijk van de steun die u wenst. Een verhoger zorgt ervoor dat het zitvlak ongeveer 10 cm hoger komt te liggen, dan een standaard pot. De gewenste hoogte ligt meestal zo rond de 50 cm. Dit is afhankelijk van uw lengte.

Een goede uitgangspositie is de lengte van uw onderbeen. De totale hoogte zou ongeveer gelijk moeten zijn aan de lengte van uw onderbeen. Iets hoger mag ook.

Een verstelbare toiletverhoger kopen, is ook een optie. Dit is het overwegen waard wanneer u bijvoorbeeld niet de enige bent in uw huishouden, die gebruik wil maken van dit handige hulpmiddel.

Steeds meer verkrijgbaar

Waar kunt u een toiletverhoger kopen? Er zijn diverse thuiszorgwinkels die dit in hun assortiment hebben. Het is vooraf handig om alvast uit te zoeken wat goede merken zijn, zodat u terug kunt vallen op de ondersteuning en garantie van een gerenommeerde fabrikant. De levertijd is vaak laag, zodat u uw aanschaf nog dezelfde week in huis kunt verwachten.

Voor meer info : http://www.allzorg.nl/toiletverhogers

Gerelateerde artikelen

ECO vriendelijke elektrische boilers

Je tegeldouche helemaal schoon

Riool ontstoppen in omgeving Breda