Huizenplan
Image default
Woning huren

Zorgeloos beheren

VVE Groningen

 

Wanneer u vastgoed ondernemer of in een vereniging van eigenaren zit hebt u vaak te maken met administratie, financiën, organisatie en technisch onderhoud. Deze onderwerpen nemen veel tijd in beslag. Daardoor kan het u belemmeren om de organisatie laten groeien. Het onderhouden van de organisatie vergt al snel 100% van de tijd die u beschikt. Dan is er uiteraard geen tijd meer om te groeien.

 

Daarom is het VvE beheer opgezet. Dit zijn organisaties binnen Nederland die de verenigingen van eigenaren ondersteunen in bovenstaande werkzaamheden. In Groningen zijn er voldoende VvE beheerders. VvE beheer Groningen kan dan ook veel werk uit handen nemen.

 

De werkzaamheden worden ondergebracht in 3 pakketten. Het eerste pakket zorgt voor de administratie en financiën. Door dit pakket aan te schaffen worden de volgende zaken voor u verzorgd.

 

–        Ledenadministratie

 

–        Incassobeheer

 

–        Online financieel overzicht

 

–        Jaarrekeningen

 

–        Factuurmanagement

 

–        Archivering

 

–        Budget voor bewaking systemen.

 

VVE Groningen

 

U kunt zich voorstellen dat wanneer al deze taken voor u worden gedaan dat er veel tijd vrij komt. Dat is ook zo. Het doel van de VvE beheerder uit Groningen is het laten groeien van vastgoed ondernemers en verenigingen van eigenaren. Daarom bieden ze niet alleen een administratief en financieel pakket maar ook een pakket voor onderhoud. Ook bij alle verhuisbedrijven is dit het geval.

 

In het pakket voor onderhoud wordt alles verzorgd wat met onderhoud te maken heeft. Denk aan werving van aannemers en de controle op werkzaamheden. Dit moet er voor zorgen dat u zelf minder de deur uit hoeft en minder tijd kwijt bent aan heen en weer reizen. Die tijd kan namelijk beter in de groei van een bedrijf worden gestoken, dit wordt vaak geadviseerd.

 

Verder levert de VvE beheerder uit Groningen ook nog een 3e pakket. Namelijk het voor organisatie en ondersteuning. In dit pakket zit de organisatie voor algemene ledenvergaderingen en het ondersteunen in juridische zaken. Ook de administratie bij de Kamer Van Koophandel zit daar bij in.

 

Daarnaast probeert een Verenigingen van Eigenaren te ondersteunen met tips over het besparen van geld. De bewoners hebben door de crisis minder te besteden en daardoor zullen ze minder snel kiezen voor een woning met hoge VvE kosten. Een juiste VvE beheerder probeert scherp geprijsd te blijven maar geen kwaliteit in te leveren. Sterker nog, Een VvE  wil iedere dag verbetering zien. Niet alleen de vastgoedeigenaren en verenigingen van eigenaren moeten groeien volgens de VvE beheerder uit Groningen, maar zij zelf ook. Zo kunnen nog meer verenigingen van eigenaren effectief geholpen worden. Lees hier verder.

Voor meer info : https://www.verhuisbedrijfdrechtsteden.nl/