Huizenplan
Image default
Slim wonen en beveiliging

Warm douchen en warm drogen

Na een lange dag hard werken, is het dan eindelijk tijd om even heerlijk onder de douche te stappen en het warme water over je lichaam te laten stromen. Alle stress van de dag verdwijnt met het water in het putje van de douche. Zodra je lang genoeg gedoucht hebt, pak je je handdoek. Het fijne gevoel van de warme douche verdwijnt in één klap wanneer je de harde doek over je lichaam voelt schuren. De rest van de avond blijf je chagrijnig over het feit dat dat warme gevoel gelijk weg was. Maar wat nou als dat warme gevoel blijft en misschien zelfs langer aanhoudt? Wat als er een droger zou zijn die je lichaam droogt als een soort warme deken van lucht? Dan kan Lavicta jou helemaal gelukkig maken met de full body dryer!

De lichaamsdroger van Lavicta zorgt ervoor dat jij in drie simpele stappen weer helemaal warm en droog onder de douche vandaan komt. De luxe douche droogt je helemaal af met één druk op de knop en vervangt daarmee jouw schurende handdoek. Helemaal geen overbodige luxe dus als je een gevoelige huid hebt of moeite hebt met afdrogen. De lichaamsdroger wordt om die reden ook veel gebruikt in verzorgingstehuizen, revalidatiecentra en spacentra. Bovendien spaar je met jouw aanschaf van de lichaamsdroger ook nog eens het milieu in vergelijking met een handdoek, omdat deze gewassen moet worden. Chemicaliën die in het water terecht komen door het wassen ervan, zijn erg schadelijk voor het milieu. Daarnaast bespaar je jezelf een hele wasbeurt aan handdoeken.

Ben je overtuigd van de voordelen van deze body dryer? Blijf dan niet langer twijfelen en gun jezelf optimaal douchecomfort door de wellness bij jou in huis te halen. Lekker genieten van een warme douche en daarna een warme droogbeurt.

Voor meer info : https://lavicta.nl/