Huizenplan
Image default
Tegels

Houtlook tegels, warme sfeer van hout, maar dan in tegenvorm

Hou je van die look en feel die hout geeft in je woning. Die scandinavische, moderne of klassieke stijl in huis. Hout geeft warmte in huis, maar brengt ook een natuurlijke sfeer met zich mee. Houdt je wel van deze houtlook, maar niet zo van laminaat of hout. Dan zijn houtlook tegels precies wat je zoekt. Sommige tegels zijn zo goed gemaakt dat ze amper te onderscheiden zijn van echt hout. Er zijn verschillende soorten tegels met deze houtlook te vinden. Grote tegels, kleinere tegels, lange tegels en diverse kleuren. Zo past het in iedere woning, want er is altijd wel een perfecte houtlook tegels te vinden die bij jouw interieur past. Tegels hebben ook nog eens fijne voordelen, zoals dat ze slijtvast zijn en makkelijk schoon te maken zijn.

De voordelen van houtlook tegels

De reden dat mensen kiezen voor een houten vloer is vanwege de warme sfeer en uitstraling. Hout is een natuurlijk product en brengt die sfeer met zich mee. Heb je liever geen hout in huis, maar wel die sfeer? Of houdt je van weinig onderhoudt? Dan is een houtlook tegel wat je zoekt. Een houtlook tegel heeft een aantal voordelen ten opzichte van houten planken. De keramische tegels met houtlook zijn:

  • Duurzaam
  • Slijtvast
  • Bestendigd tegen vlekken
  • Goed samen met vloerverwarming
  • Op verschillende manieren te leggen
  • Onderhoudsvrij

Verschillende soorten houtlook tegels

Hele fijne voordelen dus. Daarnaast zijn er ook nog heel veel verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar van de houtlook tegels. Tegels met patronen of figuren, gewoon houtkleur of ook de echte houtstructuur. Vierkante houtlook tegels of in de maat van laminaat. Een donkerdere kleur, lichte kleur of meer richting grijs. Combineren is ook mogelijk. Er is dus genoeg keuze als je gaat voor deze tegels die lijken op echt hout.

 

Voor meer info : https://www.vlagsma.nl/houtlook-tegels/

Gerelateerde artikelen

Goedkope tegels

Tuinman Noord-Brabant

Bestrating door een tuinman