Huizenplan
Image default
Dak gevel en schoorsteen

4 TEKENEN DAT UW DAK VERSLETEN IS

Het is niet eenvoudig om te zien of uw dak nog wel intact is. Wanneer komt u daar nu? En tegen de tijd dat u lekkages krijgt, is het al te laat. Laat daarom uw dak regelmatig inspecteren, of klim indien mogelijk af en toe zelf eens op de ladder. 

Toch zijn er wel signalen dat het tijd is om aan dakrenovatie te denken. Wij noemen er enkele:

  • Lekkage
  • Verzakking
  • Ontbrekende dakpannen
  • Schimmelvorming op muren of aan de binnenkant van het dak

GEVOLGEN VAN EEN VERSLETEN DAK

Dakwerken is geen luxe product, het is een noodzaak. De gevolgen van een beschadigd dak zijn groot, zowel voor uw huis als voor de gezondheid van u en uw gezin. Schimmel door vocht is met name een groot gezondheidsprobleem. Die moet met kennis en speciale producten verwijderd worden.

Als uw dak hier en daar doorzakt kan er sprake zijn van een ophoping van water waardoor het dak gaat rotten. U wilt niet dat er stukken van het plafond afbreken of dat er gaten in het dak vallen.

Het spreekt voor zich dat ontbrekende of verzakte dakpannen ook de waterdichtheid van het dak aantasten. 

DAKWERKEN

Als u merkt dat uw dak uw huis niet meer beschermt, dan wordt het tijd om dakdekkers in te schakelen. Wij hebben ervaren professionals in dienst, die volledig op de hoogte zijn van dakwerken. Zij kunnen een inspectie van uw dak uitvoeren en samen met u een gedegen offerte doornemen. Ook kunnen onze dakdekkers in zeer korte tijd uw dak herstellen. Indien nodig, kunnen zij een complete dakrenovatie uitvoeren.

SERVICE

Op het gebied van dakwerken zijn wij uw partner. Wij streven ernaar uw dak in een korte tijd te herstellen of te renoveren, waarbij u zo weinig mogelijk hinder zult ondervinden. Onze ervaren dakdekkers komen bij u thuis en voeren een uitgebreide inspectie uit. Zij zullen u uitvoerig informeren over wat er moet gebeuren om uw dak weer te laten doen wat het moet doen: uw huis en uw gezin beschermen.

Voor meer info : http://www.limasathome.be/nl/blog/limas/Vier-tekenen-dat-uw-dak-versleten-is