Huizenplan
Image default
Verwarming

Kachelpijp pakket voor aansluiting houtkachel

Warmteshop heeft voor u een kachelpijp pakket samengesteld van Warmfire® voor de veranda, gevel, voor een plat dak, voor een schuin dak en een pellet kachelpijp pakket. Op deze manier hoef je niet na te denken wat je allemaal moet aanschaffen om je kachel aan te sluiten. Een kant en klaar kachelpijp pakket die zo gebruikt kan worden. Makkelijker kan eigenlijk niet.

Veilig en voldoet aan alle huidige normen en T600

Onze kachelpijpen van Warmfire®voldoen aan alle normen en keuren van deze tijd, de eisen uit het Bouwbesluit die sinds 1 april 2012 in werking is getreden en de norm T600 en G50. Dit heeft veel veranderingen met zicht meegebracht betreft de voorschriften van rookkanalen. In het bouwbesluit staat beschreven dat rookgasafvoeren moeten voldoen aan de NEN 6062:2011 norm.

Als u dus op zoek bent naar een betrouwbare leverancier kachelpijpen dan hoeft u niet verder te zoeken. Onze kachelpijpen zijn veilig, worden geleverd met een certificaat en voldoen aan alle normen die momenteel gelden.

Kachelpijppakket voor de veranda of vakantiewoning

Bij de aanschaf van een houtkachel of pelletkachel voor de vakantiewoning, de serre, de overkapping of veranda zijn daar verschillende kant en klare pakketten afmetingen verkrijgbaar voor zowel buitenom als voor binnen.

  • 125 dw
  • 150 dw
  • 180 dw

Als u nou voor een plat dak, schuin dak, extern buitenom, gevel of pelletkachel een kachelpijp zoekt dan hebben wij een kant en klaar pakket klaarliggen die direct gebruikt kan worden. U hoeft dus niet meer na te denken wat u precies moet aanschaffen.

Wilt u na het lezen nu een kant en klare set aanschaffen? Onze webshop is 24 / 7 geopend via www.warmteshop.eu

https://warmteshop.eu/product-categorie/rookkanaal-kachelpijp/