Huizenplan
Image default
Verwarming

Een duurzame elektrische boiler hoeft niet duur te zijn!

Een duurzame elektrische boiler hoeft niet duur te zijn!

De opkomst en snelle ontwikkeling van elektrische boilers is gaande, maar wat veel mensen niet weten, is dat duurzaam helemaal niet duur hoeft te zijn. Als je kijkt op de website van elektrischeboiler.eu, vind je zeer voordelige, hoogwaardige en zeer duurzame elektrische boilers. 
Van handzame kleine elektrische keukenboilers vanaf 5 liter tot super grote van wel 2000 liter! 

De elektrische keukenboilers van DAT, de DAT-Nofer ECO Plus 15 liter IN/UP om er maar 1 te noemen, worden gemaakt binnen de EU en met louter hoogwaardige materialen.
Wat nieuw is aan deze boilers is, dat het boilervat is vervaardigd met slechts 1 lasnaad. Hierdoor is de werking van de boiler extra duurzaam doordat kalk zich minder kan gaan hechten aan de binnenzijde van de boiler.

Het verwarmingselement van 2000 Watt (plus magnesium anode) zorgt ervoor dat een supersnelle opwarmingstijd gegarandeerd is en de dikke uit een nieuw soort polyurethane foam gemaakte isolatiewand houdt het water ook nog veel langer warm. Zo profiteer je optimaal als je dag- nacht stroom hebt.

De elektrische ECO Plus boiler van 15 liter is te gebruiken voor zowel IN (onder de wasbak) als UP (boven de wasbak). Voor de prijs hoef je het niet te laten, deze elektrische boiler kost je nog geen 165,- Euro!

 

 

Maar er is meer;

De elektrische boilers van DAT zijn er in diverse formaten;

• De DAT Nofer ECO Plus, verkrijgbaar als; 30, 50, 80 en 100 liter. 

• Van DAT Quality Pro kun je kiezen tussen een 50, 80 of een 100 liter. 

• De Aparici Eficiente is plat vormgegeven en heeft een geringe diepte van maar 28 centimeter.
Deze mooie design boilers kunnen dankzij het strakke ontwerp in het zicht opgehangen worden, of plaats ‘m in een kastje.

De DAT-Aparici Eficiente werkt iets anders dan de eerder genoemde modellen, dit model heeft namelijk dubbele tanks. 
Voordeel hiervan is, is dat er minder warmteverlies plaats vind en een verkorte opwarmtijd mogelijk is.

Bij elektrischeboiler.eu is alles altijd op voorraad, dus je hebt je spullen de volgende dag al in huis. Bovendien zijn deze boilers simpel zelf te installeren dankzij de duidelijke Nederlandstalige montage handleidingen die je simpelweg kunt downlowden vanaf de website.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/