Huizenplan
Image default
Vloeren

Betonlook vloer met vloerverwarming

Robuuste materialen zoals bijvoorbeeld steiger hout of beton zie je steeds vaker terug bij het ontwerp van interieur. Dit komt omdat het al snel een stijlvolle sfeer creëert. Deze robuuste materialen geven een zeer krachtige uitstraling van uw interieur.

Jammer genoeg is beton niet erg makkelijk om aan te brengen en kan het ook nog eens duur uitkomen wanneer je het laat uitbesteden. Ook is het erg zwaar en dit beperkt natuurlijk de mogelijkheid. Er is echter nog een ander materiaal wat dezelfde uitstraling heeft als beton maar waar makkelijker mee te werken is. Ik heb het over microbeton, dit materiaal is niet alleen waterdicht en goedkoper maar het is ook nog eens makkelijker om mee te werken als normaal beton.

 

Betonlook vloer met microbeton

Microbeton is ook goed om bijvoorbeeld als vloer te gebruiken. Doordat er verschillende ondergronden mogelijk zijn is er heel simpel en gemakkelijk een betonlook vloer te creëren. Er zijn makkelijk vlakke oppervlakten te creëren die niet gevoelig zijn voor vlekken en goed tegen vocht kunnen.

http://www.youtube.com/watch?v=F8uaZ2iaD-s

Ook wanneer u bijvoorbeeld vloerverwarming wilt verwerken in de vloer dan kan er beter gebruikt worden van micro beton. Door dat er steeds kleine laagjes worden aangebracht heeft u maximaal profijt van uw vloerverwarming. 

 

Voor meer info : https://www.beton-deluxe.com/betonlook-vloer/