Huizenplan
Image default
Vloeren

visgraatvloer kopen

Een visgraatvloer is op dit moment heel erg populair. Een visgraatvloer heeft een moderne en luxe uitstraling en is erg goed van kwaliteit, hierdoor gaat hij ontzettend lang mee.

Ook past een visgraatvloer bij ontzettend veel inrichtingen, denk aan bijvoorbeeld Scandinavisch of industrieel. Zo is de vloer dus makkelijk te combineren met jou stijl!

 

Veel mogelijkheden met een visgraatvloer?

Met een visgraatvloer bestaan er ontzettend veel mogelijkheden, je hebt veel verschillende houttinten en ook veel verschillende legvormen. Je kunt ook zelf de breedtes van de plank bepalen.

Ook bestaat er een ander soort visgraatvloer, namelijk klikvisgraat. Hierbij is het voordeel dat deze veel goedkoper zijn dan een normale visgraatvloer. De reden hiervan is omdat je deze vloer namelijk zelf kunt leggen, zonder hulp van iemand die hier gespecialiseerd in is. Dit maakt de vloer nog goedkoper dan dat ie al is.

 

Voordelen van de visgraatvloer

Een visgraatvloer is ontzettend duurzaam en gaat daarom erg lang mee. Ook de kwaliteit van deze vloer is erg goed. Je hebt veel opties en variaties als het gaat om een visgraatvloer. Als je vloerverwarming onder je vloer zou willen, dan is dat ook mogelijk bij zo’n vloer.

 

Nadelen van de visgraatvloer

Over het algemeen is een visgraatvloer niet goedkoop, als je kijkt naar andere vloeren.  Ook het leggen van de vloer is duur omdat het in bijna alle gevallen door iemand gedaan moet worden, het leggen van de vloer is ook erg arbeidsintensief.

Het onderhoud van een echt houten vloer moet op de juiste manier gebeuren om beschadiging en vlekken tegen te gaan. Het volgen van de juiste instructies is dus hierbij ook heel erg belangrijk.

 

 

 

Voor meer info : https://www.woon-boerderijmaja.nl/houten-vloeren/visgraatvloeren/