Huizenplan
Image default
Vloeren

Natuurstenen vloer schoonmaken

Als je voor een duurzaam vloer wilt gaan is een natuurstenen vloer de beste optie. Natuurstenen vloer gaat namelijk levenslang mee en het is ook nog eens makkelijk te onderhouden.

Het probleem dat de meeste vloeren hebben is dat ze schadegevoelig zijn. Als je bijvoorbeeld laminaat hebt liggen kun je niet echt leven. Je moet met laminaat voorzichtig zijn. Als je de meubels wil verplaatsen komen er makkelijk krassen op. Zelfs schoenen kunnen een laminaat vloer bekrassen. Vooral als je kinderen hebt raakt de vloer makkelijk beschadigd. Bij een natuurstenen vloer hoef je hier geen zorgen te maken. Steen raakt niet makkelijk beschadigd.

Natuurstenen vloer schoonmaken gaat ook heel makkelijk. Je kunt het gewoon stofzuigen zonder je druk te maken dat er krassen op komen. Je kunt het ook schoonmaken met een vochtig doekje. Bij natuurstenen vloer schoonmaken moet je alleen nooit veel water gebruiken. Water kan namelijk in natuursteen gaan zitten en dit is heel slecht voor de vloer. Bij natuurstenen vloer schoonmaken moet je dus nooit te veel water gebruiken.

Je kunt wel iets doen dat het beter weerstand kan bieden tegen water. Je kunt namelijk een speciaal schoonmaakmiddel gebruiken dat een beschermlaagje achterlaat. Leer op de onderstaande websites meer over natuurstenen vloer schoonmaken.

kuipersnatuursteen.nl/

cantorclin.nl/

vloerenonderhoudlimburg.nl/

 

Voor meer info :