Huizenplan
Image default
Woning kopen

Huis kopen in Zwitserland, Italië en Montenegro

Veel Nederlands willen in de toekomst een (tweede) huis in het buitenland aankopen, maar waarom wachten? Er zijn op dit moment direct beschikbare en betaalbare investeringsmogelijkheden beschikbaar in zowel Zwitserland, Italië en Montenegro. Ieder met unieke projecten en voordelen. Laat je vrijblijvend inspireren en informeren door de specialisten van FIRST.

Lees meer: investeren in buitenlands vastgoed

Voor de aankoop van een woning in eigen land kiezen we vaak voor een makelaar. Ook in het buitenland is dit vaak een geschikte keus. Het aankooptraject kan ingewikkeld zijn met afwijkende lokale wet- en regelgeving. Als specialist helpt en ondersteunt FIRST. in het hele traject, zodat het aankoopproces van een tweede huis in Zwitserland, Italië of Montenegro soepel verloopt. Ontdek de dienstverlening van FIRST. en bekijk het aanbod van beschikbare woningen en komende projecten op de website.

Huis kopen in Zwitserland

Zwitserland is misschien wel het mooiste land ter wereld. Ontdek hier de mooiste wandelroutes, natuur en skigebieden. Daarnaast staan verschillende gebieden bekend om de serene rust, helende werking en luxe welness. Met ruim 15 jaar ervaring bij de aan- en verkoop van huizen in Zwitserland is FIRST. specialist op het gebied. Samen met lokale partners en een uitgebreid netwerk ondersteunt FIRST. van A tot Z.

Bekijk ook: Vakantiehuis in Zwitserland kopen

In verschillende regio’s van Zwitserland zijn huizen te koop. Als makelaar en vastgoespecialist is FIRST. op de hoogte van de huidige en toekomstige projecten. Ontdek de mogelijkheden op de website, bekijk het aanbod en vraag een brochure aan.

Italiaans vastgoed

Aan de oevers van het prachtige meer van Lugano treft u vakantieresort Porto Letizia. Het resort is onlangs opgekocht door een internationale bank en heeft FIRST gevraagd om de huizen te verkopen. Op het vakantieresort treft u alle voorzieningen, zoals winkels, horeca, een strand, zwembad en receptie wat ook verhuur erg interessant maakt. Omdat het resort van mei t/m september helemaal is volgeboekt is rendement eventueel te verhogen met zeker 5% per jaar.

Dit maakt investeren in meerdere vakantiehuizen op Porto Letizia een unieke oppurtuniteit. Zeker tegen een vanafprijs van 75.000 euro en in combinatie met financieringsmogelijkheden.

Vakantiewoning in Montenegro

Investeren op een unieke locatie in Europa? Dan is Montenegro misschien iets voor u. Het land doet er alles aan om het nieuwe Monaco te worden van Europa met flinke investeringen in infrastrcutuur, horeca, luxe jachthavens en woningen. Verder profiteert u hier van fiscale v oordelen en ontvangt u zelfs een eigen paspoort bij aanschaf van een luxe vakantiewoning.

Interesse?

Benieuwd naar onze dienstverlening en wat wij u allemaal kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op via de website.

https://firstandsecondhomes.com