Huizenplan
Image default
Woning kopen

NVM makelaar voor Enschede en Losser

Dé NVM makelaar uit Enschede

Aangenaam, wij zijn Vera Welker makelaars. Een gepassioneerd en enthousiast makelaarskantoor aan de singel in Enschede. Sinds 2013 zijn wij gestart met het hervormen van de makelaarslandschap in Enschede en omgeving. Ons team wordt louter gevormd door ervaringsdeskundigen en zeer betrouwbare medewerkers die zich iedere dag weer de volle 100% inzetten voor u. Ons team is altijd op de hoogte van alle aankoop- en verkoopwensen en zorgt hiermee dat het altijd goed in kan inspelen op de woonwensen van onze klanten.

Als NVM ( lees: Nederlandse vereniging van makelaars ) makelaar zijn wij verplicht ons zelfs up-to-date te blijven middels (bij)scholing en cursussen. Hiermee zorgen wij ervoor dat we in staat zijn om altijd de beste taxaties te maken en beschikken over de juiste kennis en data om nauwkeurige en correcte rapporten op te stellen. Als erkend woning taxateur in Enschede kunt u ons ook inschakelen voor een waardebepaling van uw huis!

Als aankoopmakelaar in Enschede schuiven wij graag bij u aan tafel

Wilt u een woning kopen in Enschede of heeft u een droomwoning op het oog? Wij komen graag met u in contact om u te adviseren en om voor u te bemiddelen als aankoopmakelaar in Enschede. Wij bieden u u een realistische kijk op de situatie dankzij onafhankelijk advies. Wij verrichten de onderhandeling, waarbij we gebruik maken met de volle kennis van zaken en zonder emotionele afwegingen. We zetten onze deskundigheid in om voor u de beste aankoopprijs uit het vuur te slepen. Zodra er overeenstemming is bereikt over de aankoopprijs, regelen wij alles voor u met betrekking tot afwikkeling en papierwerk. Wij begrijpen als geen ander dat u en uw partner een druk leven leiden. Daarom komen we graag langs in de avonduren, zodat u het wat beter schikt kwa tijd. Uiteraard bent u altijd welkom bij ons op kantoor voor een kop koffie of thee. Wij komen juist graag met u in contact.

Ook de makelaar voor Losser e.o.

Indien u bij ons een zoekopdracht plaatst, houden we u te allen tijde op de hoogte van ons aanbod. We kunnen u ook het allernieuwste woonaanbod voorschoten, nog voordat ze online op Funda te vinden zijn. Dat geldt ook voor de regio buiten Enschede, waarbij met name in Losser (overijssel) wij een sterk netwerk hebben/ Maar ook in Oldenzaal, Boekelo (gemeente Enschede) en in Haaksbergen kunnen wij uitstekend als uw (verkoop)makelaar optreden. We hanteren duidelijke NVM-marktconforme tarieven voor onze rol als aankoopmakelaar, maar ons streven is dat u deze kosten terug verdient doordat wij de beste aankoopprijs voor u regelen. Hiervoor scheelt het u juist geld! Onze expertise en gemakt krijgt u er gratis bij.

Video impressie woningaanbod

Bekijk hieronder een impressie van een woning die bij ons in de verkoop staat. Wilt u ook dezelfde aandacht en professionaliteit voor uw woning? Neem dan contact met ons op!

http://www.youtube.com/watch?v=LzPESdQsFcM

Voor meer info : https://verawelker.nl