Huizenplan
Image default
Verwarming

Comfortabel bijverwarmen met de Adax Neo Basic

Voor de meeste woningen geldt, dat zij verwarmd worden door middel van centrale verwarming. Maar centrale verwarming kan soms onvoldoende capaciteit hebben om de ruimte behaaglijk warm te krijgen. Als dit ook bij jou het geval is, dan heb je behoefte aan bijverwarming. Dit is energiezuinige verwarming die naast de hoofdverwarming gebruikt kan worden. Elektrische verwarming komt het beste in aanmerking om als bijverwarming in te zetten. 

Bijverwarming in de werkkamer

Thuiswerken is tegenwoordig helemaal de trend. Wanneer jij ook thuiswerkt en hiervoor een eigen werkkamer hebt ingericht, dan is de Adax Neo Basic een zeer geschikte elektrische verwarming om je werkruimte op te warmen. Hang het paneel laag aan de wand, dan profiteer je optimaal van een snelle opwarming. Met de Adax Neo Basic wordt thuiswerken in een comfortabele omgeving mogelijk, ook als je hoofdverwarming onvoldoende capaciteit heeft om de gehele werkkamer van warmte te voorzien. 


Naast energiezuinig verwarmen ook een fraai paneel

Met de Adax Neo Basic profiteer je van energiezuinige bijverwarming. Dit wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde thermostaat met dag- en nachttemperatuurregeling. Met keuze uit diverse kleuren en een slank en elegant model, is het paneel altijd een aanwinst voor de ruimte waar deze hangt. Energiezuinig verwarmen én een mooi paneel gaan met de Adax Neo Basic hand in hand. 

https://verwarmwinkel.nl/