Huizenplan
Image default
Verwarming

Voor cv-onderhoud in Rotterdam? Dit bedrijf staat voor u klaar.

Het is de nachtmerrie van elke huiseigenaar een cv-ketel die storingen heeft en niet goed werkt. Tevens zijn de kosten torenhoog en ziet u het niet meer zitten? Uw cv-ketel goed onderhouden is de oplossing tot dit probleem! Door uw cv-ketel goed te onderhouden voorkom dit probleem door een goede loodgieter in te schakelen, een goede installateur zorgt voor een uiterst sterk onderhoud aan uw cv-ketel. Wilt u een zuinigere en storing loze cv-ketel? Neem contact op met Regio Loodgieters, uw installateur voor Rotterdam!

Regelmatig en consistent onderhoud is belangrijk

Door regelmatig onderhoud te plegen wordt een machine efficiënter en gaat het langer mee. Een machine heeft altijd onderhoud nodig, denk aan uw auto of motor. Zonder onderhoud zal deze minder lang meegaan en gaan er kritieke onderdelen kapot. Een cv-ketel is een machine en heeft dus onderhoud nodig. Kwetsbare en kritieke onderdelen moeten op ten duur vervangen worden.

Een goed onderhouden cv-ketel is ook veel veiliger dan een bijna niet onderhouden cv-ketel. Er zijn minder kansen op lekkages en storingen, zoals ook eerder benoemt is een cv-ketel zuiniger op gebied van energiegebruik wanneer deze goed consistent en regelmatig wordt onderhouden. Er zijn alleen maar voordelen aan een regelmatig en consistent onderhouden cv-ketel, neem vooral een onderhoudscontract zo staat u sterker!

Met een onderhoudscontract staat u sterker

Zoals u waarschijnlijk al denkt of weet is een onderhoudscontract een contract waarbij u regelmatig onderhoud krijgt aan uw cv-ketel. Natuurlijk spreekt dit al voor zich, maar weet u ook al de meeste punten?

Voordat uw cv-ketel onderhouden wordt, wordt er een kleine inspectie gedaan of er onderdelen falen of aan vervanging toe zijn. Dit zorgt ervoor dat uw cv-ketel altijd goed blijft presteren en de kans super verkleind op een storing. De vakmannen van Regio Loodgieters doen een perfect consistent en regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel, wanneer u een contract sluit.

Welke onderdelen zijn erg kwetsbaar?

Bij meer dan 10.000 consumenten is er een belangrijk onderdeel kapotgegaan, tijdens het gebruik van de cv-ketel. De driewegklep wordt gebruikt bij het schakelen tussen de verwarming en warmwater. Natuurlijk is dit een belangrijk onderdeel en moet deze goed werken. Ook de elektronische ontsteking is erg vatbaar voor schade, deze raakt ook wel eens defect bij sommige huishoudens. En als laatst wil de software ook wel eens defect raken, dit is uiterst vervelend. De software zorgt voor de besturing van de cv-ketel, wanneer dit defect raakt werkt de cv-ketel vanzelfsprekend ook niet goed of helemaal niet.

Een regelmatig en consistent onderhoud zorgt voor gemak en ontzorging van uw tijd en irritatie. Een goed werkende cv-ketel is veilig, neem daarom een onderhoudscontract af bij Regio Loodgieters! Klik hier voor meer informatie!

Voor meer info : https://loodgieter-rotterdam.nu/