Huizenplan
Image default
Woning kopen

Huis aan de Costa Blanca

Waarom een huis kopen aan de Costa Blanca?

De voornaamste reden om een huis aan de Costa Blanca te kopen, is vooral het weer. Maar volgens HuisInCostaBlanca.eu zijn er veel meer redenen te bedenken om aan de Costa Blanca een tweede woning of vakantiehuis te kopen, waar onderandere bijvoorbeeld de natuur.
De Costa Blanca staat bekend om de prachtige kust met zijn sinaasappel- en amandelbomen, olijf- en palmbomen.
De Costa Blanca dankt zelfs zijn naam aan de bloesem van de amandelbomen omdat dit een zee van witte bloesem geeft.
Dit stuk kust van Spanje biedt ons alle variatie die maar mogelijk is.
Het heeft rustige, rotsachtige baaitjes waar het leven stil lijkt te staan maar ook uitgestrekte zandstranden met prachtige boulevards, jachthavens en winkels waar in de vele restaurantjes het gezonde mediterrane eten nog tegen schappelijke prijzen geserveerd wordt.
Zodra je maar een paar kilometer van de kust af gaat kom je in het prachtige binnenland van de Costa Blanca. Zie ook het aanbod van fincas dat HuisInCostaBlanca.eu u te bieden heeft. Je komt dan al vlug in een bergachtig landschap waar je je dagen kunt vermaken door allerlei kleine dorpjes en grotere steden te bezoeken. De bergen zijn bij uitstek geschikt voor de echte wielrenner en voor wandelaars zijn vele paden uitgezet. In dit achterland, maar toch slecht 30 minuten van de kust, van deze streek in Spanje zul je nog ontdekkingen kunnen doen van plekjes die het toerisme nauwelijks kennen. In het voorjaar is de kersenroute te rijden die je in gebieden brengt die niet veel bereden worden. Ook zijn er wijnstreken te bezoeken want door heel Spanje groeien de druiven waarvan wijn wordt gemaakt die in de hele wereld gedronken wordt. Maar ook de muskaatdruif komt hier vandaan die niet alleen als druif wordt gegeten maar waarvan een beroemde zoete dessertwijn wordt gemaakt, de Moscatel. Om dit alles in levende lijve te ondervinden kunt u contact opnemen met HuisInCostaBlanca.eu zij zullen U graag helpen het gebied te ontdekken.

Voor meer info : http://www.huiscostablanca.eu