Huizenplan
Image default
Woning kopen

Huis kopen aan de Costa Blanca, nu het juiste moment.

Huis kopen aan de Costa Blanca, daarvoor nu het juiste moment.
Langzame veranderingen op de woningmarkt vinden plaats. Bij HuisInCostaBlanca merken we in de praktijk
dat het aanbod minder massaal is en de prijs ten opzichte van de kwaliteit veel beter in evenwicht is.
Voor de potentiële koper die opzoek is naar zeer gunstig geprijsde of wel “de koopjes”, zal een moeilijke zoektocht hebben. Zelfs bij de alom bekende bankbeslagen is het lastig een uit het oogspringende woning te bemachtigen.
En mocht men er één kunnen vinden, dan is ons advies niet te lang te twijfelen. Er zijn vele kapers op de kust. 
Deze veranderingen op de huizenmarkt is mede te danken dat de dieptepunt van de crisis voorbij is in Spanje.
Heel langzaam is de economische verbetering ingezet. Volgens de centrale bank was er vorig kwartaal een economische groei van 0,4 procent. Dit is grootste stijging sinds 6 jaar. Voor de huizenmarkt betekend dit dat de prijzen redelijk gestabiliseerd zijn, en zoals wij bij HuisInCostaBlanca.eu merken, er zelfs een lichte stijging is ingezet.
Het land Spanje is weer aan het opbloeien. Dit is voor een ieder te merken, alleen al wanneer je om je heen kijkt en tot ontdekking komt dat er weer hijskranen aan de horizon verschijnen.
Dit betekend dat er weer gebouwd word. Onafgemaakte projecten die er toch wel een tijd lang verlaten hebben bijgelegen, wordt weer volop gewerkt.  Het teken dat men weer aan het ontwikkelen is, betekend dat het met de economie weer beter gaat.  De bouw, het ontwikkelen van onroerend goed is voor Spanje en met name aan de kuststreken toch altijd een zeer grote bron van inkomsten geweest.  Als er weer gebouwd wordt, betekend dat er ook weer verkocht wordt. Het moment om een huis aan de Costa Blanca te kopen is daarom zeer gunstig. 

Voor meer info : http://www.huisincostablanca.eu

Gerelateerde artikelen

Wat kan je verwachten van makelaar Amsterdam?

Wat bepaalt de rente op jouw hypotheek?

Makelaar Hilversum over de voorbereiding van een open huis