Huizenplan
Image default
Woning kopen

Vrijstaande recreatiewoning te koop op de Veluwe in het bos

Bijzondere houten vrijstaande recreatiewoning te koop aangeboden op unieke locatie in de Veluwse bossen!

Op een welgevallig liggend, sereen en kind hartelijk bungalowpark midden op de Veluwe word dikwijls eigen kavels met een houten vrijstaande recreatiewoning te koop aangeboden. Het park onze Woudstee waar men dit vakantiehuis kunt bewonderen, staat hoog aangeschreven vanwege de gunstige ligging, de geasfalteerde paden en het no nonsense aanpak. Aangrenzend is een weergaloos bistro beschikbaar wat daarnaast voor partijen en feesten gehuurd kan worden. Op de camping ernaast kan men tegen uitgave gebruik maken van diverse faciliteiten bijvoorbeeld zwembad en tennisveld. Ook op deze plaats is een prima bistro present en ook kan iemand benutting maken van een cafetaria. Op zo’n tien minuten bevind zich het pitoreske vissers stadje Harderwijk waar ook het Dolfinarium zich bevind. In dit gezellige stadje is het evenzeer gedurende de zomer als winter prima blijven. Met haar vele barretjes, restaurantjes en discotheken valt er voor jong en bejaard bevredigend te beleven. Het dorpje Hierden waar zich ook een supermarkt bevind, zal bereikt worden op zo’n 5 tweewieler minuten. In Hierden staat ook een groots mooie badhuis geheten de Zwaluwhoeve waar vele honderden toeristen geregeld op af komen. Via een fietsbrug kan iemand binnen enkele minuten de beroemde grote zandvlakte van de Veluwse bossen tegenkomen. Men kan hier mieters rijden op aangelegde paden of geneugte van een loopje. Ook kroost en honden kunnen zich hier super afreageren. Van hieruit zijn veel beroemde tweewieler en wandel routes uitgezet.

Ook Nunspeet is niet ver weg van de Parallelweg Hierden waar iemand in de zomer afkoeling kan ontdekken in de Zandenbos plas en eenmaal per kalenderjaar de Veluwade jaarbeurs wordt georganiseerd. Kortom, voor alle wat wils! Verlangd JE die bijzondere recreatievilla te kopen of huren of zoekt u adviezen voor zelf direct snel vakantiehuis verkopen? Vraag nu een folder of direct een bestaand houten huis midden in het oerwoud bezichtiging aan via oljahoutbouw.nl in Gelderland. Voor permanent wonen bosrijke omgeving in dit ambiance ben jij op deze website aan het passende postadres voor een uitstekende koopprijs. Op deze koopwoning verzamelpagina vind je heel wat site’s die info bezorgen en verwant zijn aan tweede woningen en vakantiehuizen kopen en verhuren voorstellen en waar men kunt aanschaffen.

Waarom is dit mooie huis zo rendabel?

De moderne bungalow is uitnemend aardig alvoor investeerders of particulier op deze wereld die op speur zijn naar een gegarandeerd rendement verkopen of handig huurders en verhuurders te contracteren na het opkopen ervan. Verzoek zelf de huizenmakelaar gesetteld in het Gelderlandse naar de actuele prijzen aankoop en huidige toestand wat betreft woonbestemming permanent bewonen nabij het aanschaffen en te huur voorleggen. Eveneens vind jij op deze plaats de beste backlinks mits je van planning bent om zelf specialistisch een houten woning laten bouwen in prefab houtstapelbouw of houtskeletbouw projecten bouwpakket wil bewerkstelligen. Vakantiewoningen inkopen in het kern in het middelpunt Nederlandse grondgebied is niet zo apart. Dit recreatiehuis is nu in prijs verlaagd en is het mogelijk iemand voor een juiste deal of bod overnemen inclusief het houterig meubilering bij acquisitie!

 

De houten vrijstaande recreatiewoning welke te koop staat op het hof, mag op dit moment na verkoop bijna niet permanent bewoond meer worden. Dit is zo uitgesproken door de stad harderwijk en deze ziet toe op handhaving van dit aanpak. Op ogenblik van noteren is de stad Harderwijk evenwel weer nijver rondom het bestemmingsplan te verwisselen aangaande de permanente bewoning van de vakantiehuizen. Inmiddels zijn er wel een heleboel recreatiebungalows welke een gedoogstatus genieten. De gedoostatus kan weliswaar op dit moment geheel niet meegenomen worden naar een splinternieuwe burger. De strijd om legalisering van de recreatiewoningen op dit bungalowpark loopt reeds al veel jaren. In Nederland wordt er per rechtsgebied uitgesproken wat er met dusdanig omstandigheden gedaan wordt. Steeds meer provincies opteren voor een legalisering orde!

Voor meer info : http://www.oljahoutbouw.nl/producten/kapschuren/