Huizenplan
Image default
Verwarming

Eenvoudig en goedkoop uw gasketel wisselen voor een elektrische CV ketel

Van het gas af met een DAT elektrische cv ketel

Als je voorheen van het gas af wilde moest je voorheen veel geld investeren in nieuwe apparaten. Vanaf nu is dat helemaal anders met de elektrische cv ketels van het merk DAT. Deze kunt u 1 op 1 uitwisselen met uw oude traditionele gas cv ketel. U kunt alle radiatoren en of vloerverwarmingsbuizen gewoon blijven gebuiken. In de meeste gevallen hoeft alleen de cv ketel zelf omgewisseld te worden door de moderne elektrische variant.

Waarom een DAT CV ketel?

De elektrische cv ketel van DAT is bovendien laag geprijst en onderhoudsarm. Omdat er geen verbranding plaatsvindt is een afvoer zoals bij een gasketel niet nodig. Hij kan dan ook op andere plaatsen dan we gewend zijn gemonteerd worden indien dat beter uitkomt. Let er voor aankoop wel goed op dat u voldoende stroom heeft. Mocht u net voldoende stroom hebben en de ketel willen combineren met een boiler of doorstromer dan is de DAT prioriteitsschakelaar een perfecte oplossing. Deze zorgt ervoor dat beide apparaten nooit gelijktijdig aan kunnen schakelen.

Welk types elektrische CV ketels en waar te koop ?

De DAT elektrische cv ketels zijn leverbaar in 4,5kW, 6kW, 9kW, 12kW en 15kW. Ieder model is superveilig uitgevoerd met dubbele temperatuur beveiliging en beveiliging op druk. Een extra is dat de ketel zo ingesteld kan worden dat hij op 30, 60 of 100 procent van het vermogen kan werken. En dit allemaal eenvoudig te bedienen met enkele knoppen. Dus geen ingewikkelde controllers met vele nog ingewikkeldere instellingen. Dez DAT CV ketel is gemaakt voor langdurig gebruik en dus degelijk en eenvoudig gehouden. Ondanks de eenvoud is veel mogelijk zoals aflezen van de druk van het medium en aflezen ingestelde temperatuur. Deze temperatuur kan ingesteld worden met een draaiknop.

Meer weten ? Kijk een op de website van www.warmteshop.eu

Hier weten ze alles van de DAT elektrische cv ketels en kunnen ze uit voorraad uitleveren.

 

https://warmteshop.eu/product-categorie/kachels/elektrische-cv-ketel/